Eén aanspreekpunt
voor al jouw marketing
bel ons
bel ons

Goede doelen marketing

Marketing voor goede doelen; we willen niet beweren dat het een vak apart is, maar het is wel verdomd handig als je er ervaring mee hebt.

Zo moet bij goede doelen marketing de boodschap vaak net iets anders overgebracht worden en is het van belang een balans te vinden tussen branding, voorlichting en fondsenwerving. Daarnaast zoek je als stichting een marketingbureau dat weet welke regelingen er in de mediawereld zijn speciaal voor goede doelen.

Samenwerken en commercieel denken

Marketingbureau Bengelmedia heeft al deze kennis en ervaring in huis. Al jarenlang werken wij voor goede doelen zoals Kinderpostzegels, MS Research, Diabetes Onderzoek Nederland en Proefdiervrij. Of beter gezegd, werken wij samen met deze mooie stichtingen. Want zeker met goede doelen marketing is het van belang om van elkaars kennis te profiteren. Goede doelen kennen als geen ander hun doelgroep of de eventuele gevoeligheden in de boodschap. En omdat wij ook voor veel commerciële partijen werken kunnen wij bijvoorbeeld helpen om commerciëler te denken.

Kom snel langs op ons kantoor in Amsterdam, dan bespreken we hoe we jouw doelstellingen gaan bereiken.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases