Eén aanspreekpunt
voor al jouw marketing
bel ons
bel ons

Employer branding

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het plaatsen van een vacature vaak niet meer genoeg. Zeker niet als je in één keer veel mensen nodig hebt of juist voortdurend open wil staan voor nieuw talent. Dan is het tijd om aan employer branding te gaan werken. Zorg dat kandidaten niet kiezen voor een functie maar willen werken bij jouw organisatie vanwege wie jullie zijn en waar jullie voor staan.

Bengelmedia heeft veel ervaring met het bouwen van employer brands en arbeidsmarktcommunicatie. Dat begint bij onze dienst strategie. Achter een succesvol employer brand zit een doordachte communicatiestrategie en een aansprekend concept. Met dit concept zetten we jouw organisatie neer als een aantrekkelijke werkgever. Zo vergroten we de kans dat personeelswerving resultaat oplevert.

Succesvolle recruitment marketing

Arbeidsmarktcommunicatie is marketing geworden. Net zoals we voor bedrijven op zoek moeten naar klanten, kunnen we via job marketing ook op zoek gaan naar talentvolle medewerkers. En daar komt meer bij kijken dan alleen vacatures plaatsen. Onderdeel van recruitment marketing is mensen enthousiast maken voor jouw organisatie met goede content. Wij produceren aansprekende video’s, foto’s, interviews en blogs die laten zien hoe het is om bij jouw bedrijf te werken. Die content plaatsen we op een ‘Werken bij’ website zodat sollicitanten snel informatie kunnen vinden over het bedrijf, de cultuur en de vacatures.

Als fullservice-bureau verzorgen we ook de wervingscampagnes. Hierbij profiteer je van onze ervaring als mediabureau. We presenteren een mediavoorstel op maat, passend bij de doelgroep. Daarbij denken we verder dan de gebaande paden. We helpen je bij het schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten. Ook adviseren we altijd medewerkers te betrekken bij de werving. Zij zijn ideale ambassadeurs en kunnen dit via bijvoorbeeld LinkedIn uitdragen. Of we kunnen bekende ambassadeurs inschakelen zoals we deden in deze case voor SVH.

Bekijk hieronder meer van onze employer branding cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases