Eén aanspreekpunt
voor al jouw marketing
bel ons
bel ons

Over Bengelmedia

Wat zou het fijn zijn als je marketing wil uitbesteden en je terecht kan bij één bureau. Een marketingbureau dat voor jou een op maat gemaakte marketingstrategie uitdenkt, daar de juiste media bij selecteert, in eigen studio alle uitingen creëert en vervolgens de campagne van a tot z uitvoert. Vanwege het gemis van een dergelijk bureau en de gedachte ‘Dat kan ik beter’, heeft Gradus Groothengel 13 jaar geleden Bengelmedia in Amsterdam opgericht.

Die naam komt van Gradus zijn bijnaam ‘Bengel’. Een bengel is een beetje brutaal en ondeugend. Zo zien wij marketing ook. Ons werk is gedegen en doordacht maar ook fris en een beetje rebels. Maar bovenal staat het altijd in dienst van het bereiken van jouw commerciële doelstellingen.

Inmiddels bestaat Bengelmedia uit een enthousiast team van professionals met veel kennis en ervaring binnen de disciplines strategie, marketing, creatie, projectmanagement, media en analyse. Samen werken we hard om onze klanten te ondersteunen met commerciële, fullservice-marketing.

Ik ben er trots op dat we al 13 jaar kunnen zeggen dat we altijd onze deadlines halen

Gradus Groothengel
Gradus Groothengel

Public relations

Deze fullservice-benadering hebben we enkele jaren geleden ook toegepast op public relations (pr). Wij geloven dat, mits goed op elkaar afgestemd, marketing en pr elkaar versterken en als combi tot de beste resultaten leidt. Daarom zijn we fullservice pr-bureau PRESSURE Amsterdam gestart. Via PRESSURE regelen we onder meer free publicity in de juiste media, nieuwswaardige persberichten, influencer samenwerkingen en press events en trips. We zitten in hetzelfde kantoor dus dat je met twee bureaus werkt heb je niet eens in de gaten. Wel zo makkelijk voor jou, één aanspreekpunt voor al je marketing én public relations.

Voor deze klanten werken wij graag

Bengelmedia marketingbureau Amsterdam werkt voor klanten uit diverse branches, zowel B2C als B2B en zowel voor commerciële bedrijven als goede doelen. Onze klanten zijn gevestigd door het hele land, van Amsterdam tot Rotterdam en van Utrecht tot Ede. Ook werken we voor enkele internationale klanten.