Eén aanspreekpunt
voor al jouw marketing
bel ons
bel ons

Media-inkoop

Bengelmedia is ook jouw fullservice-mediabureau in Amsterdam. Wij kopen op grote schaal, alle vormen van media in.

Bij ons kun je terecht voor de inkoop van al jouw media, online en offline. Daarbij is jouw doelstelling en doelgroep ons uitgangspunt. Welke media we kiezen bepalen we op basis van kennis en ervaring maar vooral data uit eerdere campagnes.

Doordat wij als mediabureau alle marketingdisciplines in huis hebben verzorgen we niet alleen jouw media-inkoop maar nemen we het volledige proces van jouw campagne voor onze rekening. We bepalen de juiste strategie, creëren de uitingen, bewaken alle deadlines en zorgen voor de juiste optimalisatie en goede analyse tijdens en na de campagne.

Voordelen media-inkoop via Bengelmedia

Doordat we als mediabureau al jarenlang media inkopen voor klanten in diverse branches, hebben we goede contacten met vrijwel alle media. We spreken regelmatig af met uitgevers, tv- en radiostations en buitenreclame-exploitanten om op de hoogte te blijven van de nieuwste mogelijkheden en laatste trends.

Doordat we voor meerdere klanten media inkopen profiteer je via Bengelmedia ook van het schaalvoordeel dat dit met zich meebrengt. Je kunt er zeker van zijn dat wij voor jouw bedrijf altijd onderhandelen tot we de beste deal hebben.

Benieuwd welke media we voor jouw doelstelling inkopen?

Media-inkoop tv
Media-inkoop radio
Media-inkoop outdoor
Media-inkoop print
Media-inkoop online video
Media-inkoop social media
Media-inkoop display

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases