Eén aanspreekpunt
voor al jouw marketing
bel ons
bel ons

Creatie

Goede marketing begint met een gedegen strategie, een duidelijke boodschap en een juiste mix van media en activiteiten. Maar vervolgens zullen we toch echt middelen moeten ontwerpen om de boodschap over te brengen.

Dat doen we in onze eigen studio op kantoor in Amsterdam. De studio is hoe we onze afdeling noemen waar de mensen zitten met veel gevoel voor onder andere fotografie, vormen, kleuren en lettertypes. Met software als Photoshop, Illustrator en Indesign komen zij tot de mooiste creaties.

Van huisstijl tot DTP-werk

Het gaat te ver om alles wat we kunnen maken hier op te sommen. Maar we willen je wel een indruk geven. Bengelmedia is een reclamebureau dat communicatieconcepten en volledige huisstijlen inclusief logo ontwikkelt. Maar we zijn er ook voor je om zaken als een flyer, roll-up banner of advertentie op te maken. En alles wat daar tussen in zit. We ontwerpen complete websites, nemen een tv- of radiocommercial voor je op, zorgen voor nieuwe productfotografie en een brand movie of verwerken lastige informatie in infographics zoals we voor Stichting Proefdiervrij gedaan hebben.

Wil jij ons creatieve team aan het werk zetten?

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.