Bengelmedia logo

Internationale campagne Hästens Platinum Limited Edition

Hastens Platinum Green
Full-service marketingbureau Bengelmedia uit Amsterdam is begin dit jaar verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van de internationale marketingcampagne rondom de lancering van het Hästens Platinum Limited Edition-bed. Voor de marketingcampagne moesten verschillende materialen worden ontwikkeld, te beginnen met het campagnebeeld.

Hastens ShootFotoshoot
Op basis van het door Bengelmedia ontwikkelde moodboard is er een fotoshoot gehouden waar prachtige beelden zijn ontwikkeld van de Platinum Limited Edition. Een echt slaapkamergevoel werd gecreëerd met mooie accessoires, passend bij deze tijd. De campagnebeelden hebben we uitgerold naar alle benodigde materialen voor de marketingcampagne zoals advertenties, abri posters voor de lokale outdoor campagnes, instore-materiaal voor de winkels, online banners en social media advertenties voor de online campagnes en de 30 seconden tv-spot voor de landelijke tv campagne op RTL en NPO 1, 2 en 3. Naast het ontwikkelen van deze materialen is ons marketingbureau ook verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van de marketingstrategie en de media-inkoop.

De Hästens Platinum Limited Edition is tijdelijk verkrijgbaar in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Polen en Hongarije.

 

Hastens Platinum Banner

 

Bekijk hier de commercial: