Eén aanspreekpunt
voor al jouw marketing
bel ons
bel ons

Online marketing

Een fullservice-marketingbureau kan niet bestaan zonder gespecialiseerd online marketingteam. Daarom heeft Bengelmedia alle digitale kennis in huis.

Voor bijna al onze klanten verzorgen we social media advertising. Op de bekende media zoals Facebook, Instagram en YouTube maar als bijvoorbeeld LinkedIn of Pinterest beter bij jouw doelstellingen passen, zetten we die media in. Daarnaast is Search Engine Advertising (SEA) op Google Ads bijna standaard onderdeel van de marketingmix.

Maar online marketing gaat uiteraard verder dan Facebook en Google. Bel ons daarom ook voor bijvoorbeeld een display bannering campagne met interactieve rich media banners. Of als je gaaf videomateriaal hebt waarmee je online je doelgroep wil bereiken. En dan hebben we het alleen nog maar over campagnes. Maar Bengelmedia schrijft ook graag je SEO-proof website content, onderhoudt je social media kanalen of zorgt voor nieuwswaardige mailings waarmee je klanten betrokken houdt.

Online marketingcampagne: van concept tot uitvoering

Uiteraard stellen wij je online campagnes in, optimaliseren we en zorgen we voor een uitgebreide en duidelijke rapportage die we desgewenst mondeling toelichten. Maar het grote voordeel van je online marketingcampagnes laten uitvoeren door een fullservice-marketingbureau, is dat we bijvoorbeeld ook het concept kunnen bedenken en de advertenties of benodigde afbeeldingen kunnen ontwikkelen in eigen studio. Deze case voor Stichting Proefdiervrij is daar een mooi voorbeeld van. Het werkt nog beter als wij ook verantwoordelijk zijn voor de website. Als we een nieuwe website voor je bouwen stemmen we deze direct af op toekomstige online campagnes. Zodra die campagnes lopen halen we daar weer learnings uit waar we ook de website mee verbeteren. Kortom, met een fullservice-marketingbureau weet je zeker dat alles op elkaar afgestemd is en hoef je alleen je mening te geven, de rest regelen wij!

Benieuwd wat wij voor je kunnen bereiken met online marketing?

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases