Eén aanspreekpunt
voor al jouw marketing

Fullservice-marketing

Bengelmedia is een fullservice-marketingbureau in Amsterdam. Een fullservice benadering van marketing heeft onze voorkeur omdat fullservice-marketing voor ons, maar vooral voor jou als klant vele voordelen heeft.

Zo zijn we als marketingbureau vaak vanaf de basis betrokken bij jouw product of dienst en kennen we je bedrijf dus door en door. Bijvoorbeeld omdat we een positionering schrijven of een communicatieconcept en een nieuwe huisstijl ontwikkelen. Omdat we dit concept of deze huisstijl in eigen studio bedacht hebben, weten we precies hoe we het moeten toepassen in alles dat we in het vervolg voor je maken.

Één aanspreekpunt voor alle marketing

Vervolgens hebben we alle expertises in huis voor een complete marketingcampagne. Social media advertising, media-inkoop, een evenement of direct mailing, wij zorgen voor de beste mix. En alles wat daar voor nodig is, ontwerpen en produceren we voor je. Van website en HTML-5 banner tot flyer of relatiegeschenk. Omdat we verantwoordelijk zijn voor alle campagnes, kunnen we deze op elkaar afstemmen en met budgetten schuiven naar de best lopende activiteiten. Via ons pr-bureau PRESSURE kunnen we ook nog de pr voor je verzorgen. En dit alles regel je via één aanspreekpunt, je eigen accountmanager.

In deze case over onze werkzaamheden voor waterflossermerk Waterpik lichten we de voordelen van een fullservice-marketingbenadering nog eens toe aan de hand van concrete voorbeelden. Is je interesse gewekt?

Bekijk ons fullservice-marketing werk:

  • Goed werk
  • Nieuw werk
  • Volledig werk
  • Goed werk
  • Gaaf werk

Bekijk ook ons werk op het gebied van:

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Inschrijven

Even contacten

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Inschrijven

Even contacten