Fullservice marketing bureau in Amsterdam

Bengelmedia is een fullservice marketingbureau in Amsterdam. Fullservice betekent dat we al jouw marketing kunnen verzorgen. Bengelmedia is zo eigenlijk je externe marketingafdeling. Je regelt alles via één aanspreekpunt, je eigen accountmanager. Wij werken voor allerlei type bedrijven in diverse branches, zowel B2C als B2B en voor meerdere goede doelen.

De voordelen van een fullservice marketingbureau

Een fullservice benadering van marketing heeft onze voorkeur omdat fullservice marketing voor jou als klant vele voordelen heeft.

  • Zo zijn we als marketingbedrijf vaak vanaf de basis betrokken bij jouw product of dienst en kennen we je bedrijf dus door en door. Bijvoorbeeld omdat we een positionering schrijven of een communicatieconcept en een nieuwe huisstijl ontwikkelen.
  • Omdat we dit concept of deze huisstijl in eigen studio bedacht hebben, weten we precies hoe we het moeten toepassen in alles dat we in het vervolg voor je maken.
  • We hebben alle expertises in huis voor een complete marketingcampagne. Social media advertising, media-inkoop, een evenement of direct mailing, wij zorgen voor de beste mix. En alles wat daar voor nodig is, ontwerpen en produceren we voor je. Via ons pr-bureau PRESSURE kunnen we ook nog de pr voor je verzorgen.
  • Omdat we verantwoordelijk zijn voor alle campagnes, kunnen we deze op elkaar afstemmen en met budgetten schuiven naar de best lopende activiteiten

Onze werkwijze

We behalen de beste resultaten als we jouw organisatie en product of dienst, net zo goed leren kennen als jij. Daarom starten we vaak met een uitgebreide kennissessie aan het begin van de samenwerking. Vanaf de start koppelen we je aan je eigen accountmanager die je altijd kunt bellen of mailen bij vragen of problemen. Het liefst hebben we frequent (bijv. maandelijks) overleg om elkaar op de hoogte te houden. Tot slot vinden we het belangrijk dat we echt samenwerken door bijvoorbeeld elkaars kennis en sterke punten te benutten.

Vijf redenen om te kiezen voor Bengelmedia

  1. Uitgebreide kennis van en ervaring met alle marketingdisciplines in diverse branches.
  2. Een groot netwerk in de mediawereld.
  3. Ons pr-bureau PRESSURE. Samen laten we marketing en pr elkaar versterken.
  4. Ons werk is gedegen en degelijk maar liefst ook fris en een beetje rebels.
  5. Wij willen samen jouw commerciële doelstellingen behalen!

Diensten van marketingbureau Bengelmedia

Bekijk ons fullservice-marketing werk:

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases