Eén aanspreekpunt
voor al jouw marketing
bel ons
bel ons

Strategie

De strategie vormt de start van al jouw marketing. Het is het denkwerk voordat we aan de uitvoering beginnen, de basis waar we altijd op terug kunnen vallen.

Dat begint vaak met een (her)positionering en communicatie- of campagneconcept. Het werk dat ook vaak door reclame- of communicatiebureaus wordt gedaan. Voor een positionering gaan we jouw bedrijf of organisatie helemaal ontleden. In een positionering bepalen we de positie ten opzichte van klanten, medewerkers, concurrenten en andere stakeholders en identificeren we de belangen van die verschillende partijen. We stellen vast wat de waarde is die jouw bedrijf toevoegt en wat het onderscheidend vermogen is ten opzichte van de concurrentie.

Vervolgens zetten we dat om in tekst en beeld. We creëren voor jouw bedrijf een aansprekend en onderscheidend communicatie- of campagneconcept, de visualisatie van de positionering. Het is een blueprint en kapstok voor alle toekomstige interne en externe uitingen zoals de website of advertenties. Pas als deze basis staat, vertalen we dat naar een succesvolle marketingcampagne waarmee we jouw commerciële doelen behalen.

Eigen studio

Marketingbureau Bengelmedia heeft een eigen studio op kantoor in Amsterdam. Onze creatieve mensen ontwerpen al jouw marketingmiddelen. Dat begint dus met het communicatieconcept maar vervolgens zorgen we ook dat dit in alle uitingen, consequent wordt doorgevoerd. Denk hierbij aan een website, een volledige huisstijl en/of campagnemateriaal zoals tv- en radioreclames, online banners en advertenties.

Benieuwd naar voorbeelden van positioneringen en communicatieconcepten die wij hebben ontwikkeld?

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases