Aeres trainings centre international: Feed The World

Feed the World

Klant

Aeres Trainings Centre International (Aeres TCI) is een vooraanstaande opleider van agrarische professionals uit het buitenland op het gebied van pluimvee, varkens en veevoer.

Vraag

Voor de start van het nieuwe programma werden cursisten uit ontwikkelingslanden enkel gefinancierd door scholarships van de overheid. Maar Aeres TCI krijgt jaarlijks meer aanmeldingen dan er sholarships beschikbaar zijn. Daarom is met Feed the World een sponsorprogramma voor Nederlandse bedrijven ontwikkeld. Aan ons de taak om het concept van het Feed the World programma te ontwikkelen, zodat zij actief sponsoren konden gaan werven.

Strategie Bengelmedia

Bij de visuele vertaling van het Feed the World programma zijn we teruggegaan naar de basis. In de agrarische sector draait alles om de balans tussen mens, dier en milieu en beweegt alles in cycli. De student maakt tijdens zijn cursus eenzelfde soort cyclus door, waarbij hij eerst uit de thuisomgeving gehaald wordt en vervolgens met de opgedane kennis voor beter rendement kan zorgen in het thuisland. Deze cyclus hebben wij als basis genomen in de vertaling naar alle communicatiemiddelen, waarbij de cursist centraal is gezet en het effect van het sponsorship direct duidelijk wordt.
Om actief sponsoren te kunnen werven voor de vele cursisten die zich jaarlijks aanmelden hebben wij samen met Aeres TCI een website, brochure en aanvullende flyer ontwikkeld. Deze communicatiemiddelen bieden alle informatie over het Feed the World programma en Aeres TCI zelf. Zo presenteren we in tekst en beeld een aantal succesverhalen van cursisten waarin de positieve impact van het programma goed naar voren komt. Daarnaast leggen we de benefits voor de sponsoren zelf uit, om aan te tonen dat Feed the World een waardevolle invulling van het MVO-programma is en bijdraagt aan een betere wereld!

Resultaat

Wij hebben voor Aeres TCI een mooi nieuw communicatieconcept met bijbehorende website, brochure en flyer mogen ontwikkelen. Aeres TCI had daardoor alle middelen in handen om actief sponsoren te kunnen gaan werven voor dit mooie initiatief!

Wij zijn gek op het ontwikkelen van nieuwe concepten. We denken graag met je mee, dus we komen graag in contact!

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases