Rebranding: kwaliteitsaannemer wordt Meesters van Trecht

Soms wil je als bedrijf een nieuwe frisse start maken, of ben je gewoon toe aan verandering omdat de oude uitstraling, naam en waarden het beestje geen eer meer aan doen. Zo was het bij kwaliteitsaannemer en -bouwer Pos en Zanoli ook tijd voor grootschalig onderhoud. De bezem er doorheen en opnieuw beginnen. En wij, marketingbureau Bengelmedia uit Amsterdam, krijgen natuurlijk niets liever dan zo’n vrijbrief voor een volledig nieuw communicatieconcept.

In dat geval gaan we altijd terug naar de basis, wie zijn de mensen achter het bedrijf, wat wordt er precies verkocht en waar staat het bedrijf voor? Dit keer gaat het om kwaliteit en vakkennis. Vakkennis en passie voor het restaureren, renoveren en verbouwen van zeer oude, soms zelfs monumentale panden waarbij kwaliteit de hoogste prioriteit heeft in plaats van prijs. Kort gezegd zijn de medewerkers dankzij hun jarenlange ervaring en niveau van expertise echte meesters in hun vak. Dat is uniek en dit hebben wij dan ook een prominente plek gegeven in de positionering en de nieuwe naam van dit Utrechtse bedrijf: Meesters van Trecht, waarbij ‘Trecht’ de historische naam van Utrecht is.

Meesters van Trecht
Meesters van Trecht
Meesters van Trecht

Bij deze nieuwe naam hoort ook een nieuwe chique uitstraling, dus heeft Meesters van Trecht een compleet nieuwe huisstijl gekregen. Dit hebben we doorgetrokken in al het reguliere drukwerk zoals visitekaartjes en briefpapier, maar ook in de gloednieuwe brochure en website. Daarbij hebben wij als marketingbureau ook de brochure- en websiteteksten voor ons rekening genomen, om er zeker van te zijn dat dit naadloos aansloot op de positionering en precies omvat wat Meesters van Trecht is en doet. Daarnaast hebben wij veel aandacht besteed aan het goed in beeld brengen van – en vertellen over – de verschillende mooie opgeleverde projecten. Zo lichten we waar dat kan altijd de herstelde details van de woning uit doormiddel van een vergroting in de foto, zodat het authentieke vakmanschap van Meesters van Trecht letterlijk naar voren komt.

Wij hebben in ieder geval weer een beetje van óns vakmanschap mogen toepassen en zijn trots op het resultaat. Neem een kijkje op de website en laat ons weten wat je vindt! www.meestersvantrecht.nl

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases