De.Trybe is live

trybe_concept

De nieuwe website van de.Trybe is live. En daarmee is dit platform in zijn geheel gelanceerd. De.Trybe is namelijk helemaal nieuw en Bengelmedia heeft aan de wieg gestaan.

De.Trybe is een digitaal platform voor slachtoffers van seksuele intimidatie en misbruik op de werkvloer. Het doel van het platform is om vrouwen in contact te brengen met de juiste hulpmiddelen. Hierbij kun je denken aan praktische informatie en hulpboeken, maar ook aan professionele therapeuten, coaches en advocaten.

De oprichtster van de.Trybe wilde een platform opzetten sterk gemotiveerd door eigen ervaringen, maar zocht hierbij professionele hulp. Een opdracht die ons als fullservice-marketingbureau op het lijf is geschreven. Na het opstellen van een positionering en het ontwerp van een communicatieconcept en nieuw logo konden we aan de slag met de website. Die is sinds vandaag live. Bekijk het resultaat op www.detrybe.com. Op de homepage vind je ook de brand video die we recent geproduceerd hebben.

Hier eindigt ons werk natuurlijk niet. Ons pr-bureau PRESSURE is aangehaakt voor het realiseren van media-aandacht rondom de lancering. We zullen de website blijven verbeteren, verzorgen het social media management van het Instagram kanaal en zullen nu een marketingplan gaan maken dat als doel heeft de naamsbekendheid van de.Trybe te vergroten. Work in progress dus!

Ook ambities een eigen bedrijf te starten en hulp nodig bij de lancering? Neem contact met ons op.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases