Zwitserland toerisme zomerlancering

Klant: Zwitserland Toerisme
Vraag: Ontwikkel een creatieve uitnodiging voor de workshops op 18 en 20 april ten behoeve van de Zomerlancering ‘De natuur wil je terug’. De uitnodigingen dienen vernieuwend en anders dan anderen te zijn, zodat de doelgroep kiest voor de workshops van Zwitserland Toerisme in plaats van een ander toerismebureau.
Aanpak: Op basis van de huisstijl, het beschikbare beeldmateriaal en de aangeleverde teksten hebben we een tweetal creatieve uitnodigingen ontwikkeld die passen bij de vraag van Zwitserland Toerisme.
Resultaat:

 

Voor de workshop op 18 april hebben we een 5-Card uitklap uitnodiging ontwikkeld en voor de workshop op 20 april hebben we een doordraaikaart ontwikkeld waarin we heel veel beeldmateriaal hebben kunnen weergeven. Zwitserland Toerisme was dusdanig tevreden dat ze nog meer opdrachten bij Bengelmedia hebben neergelegd.

De natuur wil je terug

Op 18 en 20 april organiseert Zwitserland Toerisme de twee belangrijkste workshops ten behoeve van de Zomerlancering ‘De natuur wil je terug’. Deze workshops organiseren zij voor de zakelijke- en leisure markt ter promotie van Zwitserland als reis-, vakantie- en congresland. Omdat alle toerismebureaus dergelijke workshops organiseren in deze periode is het van belang dat de uitnodigingen er uitnodigend, creatief en anders dan anderen uitzien zodat de doelgroep kiest voor de workshop van Zwitserland Toerisme, in plaats van een andere workshop.

Uitnodiging workshop 18 april

Vraag was om een uitnodiging + envelop te ontwikkelen zodat Zwitserland Toerisme een Rituals zeepje mee kon sturen met de uitnodiging. Ook diende alle informatie over Zwitserland Toerisme, het programma, de locatie en activiteit gecommuniceerd te worden in de uitnodiging. In plaats van een uitnodiging met envelop hebben we een 5-Card uitklap uitnodiging ontwikkeld waar de kaart tevens de envelop was en het zeepje in het midden als cadeautje geplakt kon worden. Ook gaf de 5-Card ons de mogelijkheid om alle informatie op de uitnodiging te communiceren.

Uitnodiging workshop 20 april

Vraag was om een creatieve uitnodiging te ontwikkelen waar veel beeldmateriaal in verwerkt kon worden. De uitnodiging moest duidelijk weergeven welke mogelijkheden Zwitserland biedt en hoe prachtig de Zwitserse natuur is. Daarom hebben we een doordraaikaart ontwikkeld inclusief envelop. De uitnodiging kon vier keer worden doorgedraaid met op de laatste doordraaimogelijkheid de tekst en het programma voor de workshop.

Naast de uitnodigingen hebben we ook een fotodoek, drie roll-up banners en een menukaart ontwikkeld.

Heb je een vraag naar aanleiding van deze case? Laat het ons hieronder weten:

Doordraaikaart
Zwisterland_Rollup

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases