Fullservice-marketing voor Waterpik

Waterpik waterflossers
Waterpik marketing

Waterpik, de Amerikaanse producent van waterflossers, is een echte fullservice klant aangezien we voor hen vele marketing- en mediacampagnes uitvoeren en ook de pr verzorgen.

Deze fullservice benadering is voor ons, maar vooral voor onze klanten een groot voordeel. Waarom? Hierbij een aantal redenen aan de hand van onze samenwerking met Waterpik:

  • We kunnen campagnes op elkaar afstemmen en elkaar laten versterken. Zo gebruiken we de content die voortgekomen is uit influencer samenwerkingen en een lezersactie met JAN magazine om te posten op de social mediakanalen van Waterpik. Wij verzorgen namelijk ook het volledige social mediamanagement van het Facebook en Instagram account. En de designs die we in onze studio maken voor de online-advertenties, kunnen we ook toepassen op de poster voor de outdoor campagne. Die outdoor campagne laten we natuurlijk gelijktijdig lopen met een flight van de campagne op Facebook en Instagram, voor een zo groot mogelijke zichtbaarheid.
  • We kunnen met budgetten schuiven en zo het budget inzetten op de best lopende campagnes. Zo werken in het geval van Waterpik de influencer samenwerkingen die ons pr-bureau PRESSURE heeft opgezet erg goed. Daarom hebben we in overleg met Waterpik besloten nog meer samenwerkingen met bekende influencers op te zetten.
  • Waterpik heeft één accountmanager voor zowel Bengelmedia als PRESSURE en daarmee dus één aanspreekpunt voor alle marketing en pr. Deze accountmanager zet intern alles uit bij de juiste personen. Tijdens de maandelijkse calls kunnen direct alle marketing- en pr-activiteiten worden doorgenomen.
  • Doordat we zo veel verschillende activiteiten voor Waterpik uitvoeren en frequent contact hebben, leren we het product en de wensen van de klant in hoog tempo kennen en ervaren we snel wat wel en niet werkt. Zo kunnen we de campagnes en onze samenwerking steeds verder verbeteren.
  • Je zult aan de hand van deze voorbeelden begrijpen dat een fullservice-samenwerking, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor meerdere marketing- en pr-activiteiten, altijd onze voorkeur heeft. Hier hebben we namelijk alle disciplines, kennis en ervaring voor in huis. Uiteraard kunnen we deze disciplines ook altijd los van elkaar inzetten.

Ook zo’n fullservice-samenwerking opzetten?

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases