Bengels aan de slag voor Van Vliet

Een snoepmerk, een klant om je creativiteit op los te laten en een droom voor elke marketeer. Laat staan als je voor meerdere snoepmerken aan de slag mag. Daarom zijn we bij Bengelmedia super blij dat Van Vliet, The Family of Candy Brands, ons heeft gekozen als hun marketingbureau. Een mooie toevoeging aan ons portfolio.

Van Vliet begon in 1974 als winkel die natuurlijke voeding- en geneesmiddelen verkocht. Inmiddels hebben ze de geneesmiddelen achter zich gelaten en zijn ze uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat snoepgoed maakt. Dit doen ze met alleen maar natuurlijke ingrediënten, alle snoepwaren van Van Vliet zijn gemaakt met eerlijke grondstoffen. Ze hebben vier eigen merken op hun naam staan; Meenk, Kindly’s, De Bron en The Marshmallow Company. Daarnaast ontwikkelen en produceren ze voor grote en kleine retailers ‘Private Labels’.

Kindly's snoep
Meenk Truffels

Van Vliet is een echte fullservice klant. We gaan in eerste instantie aan het werk voor de merken Meenk en Kindly’s. Meenk is het dropmerk van Van Vliet. Omdat er veel concurrentie op de markt is, zijn we met een herpositionering op zoek naar een onderscheidende positie. Het assortiment van Kindly’s bestaat uit de echte klassiekers. Van boterbabbelaars tot kaneelstokken, het snoep van Kindly’s haalt de zoete herinneringen van vroeger weer naar boven. Hiervoor zijn we bezig met de visuele kant van het merk, wat uiteindelijk in alle uitingen terug te zien zal zijn. Beide projecten zijn een fullservice opdracht. We zijn al even bezig en de eerste resultaten van ons werk zullen in de loop van het jaar te zien zijn. We kunnen niet wachten om dit te delen.

Heeft jouw bedrijf ook een mooie uitdaging voor ons? Of heb je vraag? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases

Bekijk meer werk: