Bengelmedia ook fullservice websitebureau

Bengelmedia websites

Een goede website is onmisbaar voor elk bedrijf. De online concurrentie is groot, dus hoe val je op en hoe zorg je dat een websitebezoeker vindt waar hij of zij opzoek naar is? Als fullservice-bureau kijken wij niet alleen naar technische functionaliteiten en een knap design, maar gaan we grondig te werk zodat de nieuwe website precies past bij jouw doelstellingen en doelgroepen. Zo brengen wij onze marketingkennis en disciplines samen met de techniek en leveren wij als fullservice-bureau een nieuwe website die voldoet aan de steeds hoger wordende eisen die aansluit op jouw wensen.

De afgelopen tijd hebben wij veel nieuwe websites mogen ontwikkelen, met ieder zijn eigen focus en unieke elementen. Voor noten- en gedroogd fruithandel Coco&Hazel hebben wij elementen uit de winkelbeleving van de fysieke kiosken terug laten komen in de functionaliteiten van de webshop, zoals de online mixer waar men net zoals in het echt zijn of haar favoriete mix zelf kan ‘scheppen’. Voor Kaleido, een high-tech insulinepomp, lag de focus meer op de content. Hier hebben we gekeken naar de communicatieflow’s van de doelgroepen, de verschillende soorten content en de specifieke call-to-actions om zoveel mogelijk leads te genereren. Daarnaast is het websitedesign opgebouwd naar de webtrends van 2020 met felle kleuren, grote headers en opvallende teksten.

Tot slot heeft Bengelmedia de websites van Bouwbedrijf Kamphuis, DaVinci Vertalingen en Meesters van Trecht recent opgeleverd. Bij ieder van hen zijn wij verantwoordelijk geweest voor de herpositionering en de ontwikkeling van een nieuw communicatieconcept voor het bedrijf, hebben wij naar aanleiding daarvan het websitedesign ontwikkeld en de websitecontent mogen schrijven. Voor ons als Bengels zijn dit mooie projecten, omdat wij dan al onze marketingdisciplines in kunnen zetten en we echt een ‘fullservice’ teamprestatie kunnen leveren!

Meer weten over onze fullservice aanpak voor websites? Lees hier verder of neem direct contact op!

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases