OnePlus en Bengelmedia gaan samenwerking aan

Het internationale smartphonemerk OnePlus heeft Bengelmedia benoemd als marketingbureau in Nederland. Het Amsterdamse marketingbureau Bengelmedia startte in juni 2019 met nationale campagnes om de naamsbekendheid van het merk en de smartphones van OnePlus bij de Nederlandse consument te vergroten.

In 2018 opende OnePlus een kantoor in Amsterdam en de smartphones zijn daarmee in meer dan 40 landen verkrijgbaar. Erwin van der Valk, Head of Marketing van OnePlus Benelux, over de keuze voor de samenwerking met Bengelmedia: ”Naast de lancering van de nieuwste OnePlus 7 Series in mei en juni willen we dit jaar focussen op het vergroten van de naamsbekendheid van ons merk en ons onderscheidend vermogen. Dit doen we in een aantal nationale campagnes en in samenwerking met onze partners T-Mobile en Belsimpel. Bengelmedia is hier de ideale partij voor gebleken.”

Ook Bengelmedia is enthousiast over de toekomstige samenwerking. Gradus Groothengel, oprichter en mededirecteur van marketingbureau Bengelmedia: “Wij zijn superblij dat we dit A-merk mogen toevoegen aan ons portfolio. De manier waarop OnePlus fris en compromisloos nieuwe producten ontwikkelt die gemaakt zijn samen met de consument, past goed bij onze visie op communicatie. En we houden ervan om op te boksen tegen grote gevestigde merken.”

neem contact op

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases