NIEUWS! Opening Hästens Stores België

{gallery}Opening Belgie{/gallery}

Bengelmedia is als fullservice marketingbureau van Hästens verantwoordelijk voor alle marketing en PR in België. Begin september opende Hästens daar twee nieuwe Hästens Stores waarbij wij de communicatie rondom de openingen hebben verzorgd!

Hästens Stores

Hästens is een Zweeds beddenmerk dat al succesvol is sinds 1852. Hästens hecht veel waarde aan duurzaamheid. Alle bedden worden gemaakt van honderd procent natuurlijke materialen. Wij verzorgen full service marketing zowel in opdracht van het hoofdkantoor als voor individuele dealers in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. In de lokale uitingen zit een personalisatie van elke dealer met een duidelijke call-to-action naar de dealer. Voor elke dealer zijn de mogelijkheden voor offline- en online marketing uitingen geanalyseerd om een zo goed mogelijk rendement per vestiging te halen!

Op 9 september opende Hästens de deuren van twee nieuwe Hästens Stores in Brussel en Antwerpen. Voor deze opening hebben wij een volledig communicatieplan opgesteld. De focus lag op de twee openingen en het creëren van publiciteit, maar ook op de Limited Edition ‘Hästens Stockholm White’.

De openingen

In Brussel startten we met een aantal één op één interviews met de eigenaar van Hästens, meneer Ryde. Er was veel kwalitatieve pers aanwezig. Na deze diepte interviews werd Hästens Brussel officieel geopend. De journalisten en Bekende Walen konden daarna genieten van de Hästens Store en een heerlijke lunch.

Na Brussel was Antwerpen aan de beurt. Op de opening waren zeer veel Bekende Vlamen en journalisten afgekomen. Daar werd een heus Slaapkamerconcert gegeven. SIlvy de Bier en Jazz gaven een spectaculair optreden. Meneer Ryde heeft ook daar meerdere interviews gegeven aan onder andere TV6, Design Idee, De tijd, De Standaard en Talkies.

We zijn super trots op het resultaat. De openingen waren een succes! We gaan nu hard aan het werk om alle publicaties rond te krijgen. Meer weten over Hästens? Lees dan hier wat we verder voor Hästens doen!

 

OPENING BRUSSEL

 

OPENING ANTWERPEN

OPENING ANTWERPEN 2

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases