NIEUWS! Groot succes MS Motion run voor MS Fonds

{gallery}intro nieuws ms motion{/gallery}

MS Fonds organiseert jaarlijks de MS Motion. Dit is een wandel- en hardloopevent dat plaatsvindt in de gemeente Maarssen. Bengelmedia is gevraagd om, vanuit marketing oogpunt, mee te denken met de communicatie rondom het event.

Concept

Als marketingbureau zijn we gestart met de ontwikkeling van een communicatieconcept rondom de MS Motion. Hiervoor is het communicatieconcept: Maak je Sterk tegen MS ontstaan. Uiteraard maakte een nieuw beeldmerk ook onderdeel uit van het concept. Dit complete concept is vervolgens uitgerold in alle communicatie.

Actiemechanisme

Bengelmedia is gestart met het communicatieconcept en heeft dit vervolgens uitgerold naar alle communicatie-uitingen. Zowel naar de eigen communicatiemiddelen van MS Fonds als naar speciaal ontwikkelde middelen en uitingen voor MS Motion. Voorbeelden hiervan zijn de website msmotion.nl, posters, flyers en een grootschalige social media campagne.

Resultaat

De campagne was een groot succes. Met de campagne is namelijk een bedrag van € 50.926,89 opgehaald. Dit bedrag wordt besteed aan vernieuwend onderzoek. Bengelmedia is trots op het feit dat we een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan dit project!

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases