Marketing & PR schuurt steeds dichter tegen elkaar aan

31ff9b6b 52b8 4eaa ba8f 4b6b6c786600PRESSURE PR bureauEen aantal jaar geleden signaleerden we deze trend al en kreeg Bengelmedia een zusje erbij: PR-bureau PRESSURE. Inmiddels is het geen zusje meer maar een grote zus. Mooie voorbeelden waarin marketing en PR elkaar versterken zijn ArenA MoveS en de campagne Toast of Paris van Courvousier.

Gezien de marktontwikkelingen en de groeiende vraag naar commerciële marketing en PR zal zowel het team van Bengelmedia als PRESSURE aankomende maanden verder worden uitgebreid. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening blijven verbeteren en tevens de gewenste groei realiseren. Daar zijn we stiekem best trots op!

Sacha CourvoisierOok tijdens de zomer zitten we niet stil… we zijn volle bak bezig met de uitvoer van alle zomercampagnes en druk met de voorbereidingen op campagnes voor het najaar. Natuurlijk gaan de meeste van ons ook op vakantie, na een druk eerste half jaar moet ook onze accu weer even opgeladen worden. Onder andere in Indonesië, Italië, Ibiza, Cuba en Portugal doen we inspiratie op voor nieuwe creatieve Marketing- en PR campagnes zodat we ook na de zomer gave campagnes kunnen neerzetten.

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases