Lancering nieuwe concept en website ECP

Deze week is de langverwachte, nieuwe website van European Credit Partners (ECP) live gegaan. Aan de basis van deze site ligt een geheel nieuwe positionering en een nieuw communicatieconcept.

 

Bengelmedia ECP website 

Als fullservice-marketingbureau met strategie als één van de disciplines werden we heel blij van de opdracht die ECP voor ons had. We mochten de volledige marketing en communicatie opnieuw vorm geven. In dat geval starten we met een bedrijfspositionering. Bij ECP draait die om ‘Vermogen om te groeien’. ECP biedt bedrijfsfinanciering voor MKB-bedrijven om groei te realiseren of de onderneming een zetje in de juiste richting te geven.

 

Nadat iedereen het eens was over de positionering hebben we deze uitgewerkt in een communicatieconcept. Dat is de uitwerking in woord en beeld. Centraal in dit concept staan echte ondernemers die meer financiële ruimte nodig hebben. Die ruimte biedt ECP door ‘Vermogen om te groeien’.

 

Pas als er tot ieders tevredenheid een goede positionering en communicatieconcept staan, rollen we deze uit in communicatiemiddelen als een website. Die nieuwe website hebben we deze week opgeleverd. Op de site nemen we ondernemers mee langs alle informatie aan de hand van de meest gestelde vragen op het gebied van bedrijfsfinanciering. Daarmee hebben we een website gecreëerd waarop de gebruiker centraal staat.

 

Het concept en de website zijn deze week aan alle medewerkers en klanten van ECP gepresenteerd. Bekijk het resultaat op Ecpay.nl. Je vindt hier ook drie door Bengelmedia geproduceerde video’s over de ervaringen van klanten van ECP.

 

Ook je marketing en communicatie opnieuw vorm geven?

 

neem contact op

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases