Introductie Kartell by Laufen op de Nederlandse markt

{gallery}intro Persevent Kartell by Laufen{/gallery}

Klant: Laufen
Vraag: Hoe kunnen wij onze unieke design lijn Kartell by Laufen introduceren op de Nederlandse markt?
Aanpak: Wij organiseerden een persevent in de Frame Store aan de Amsterdamse Keizersgracht.
Resultaat:

 

Een goed bezocht persevent waar alle aanwezigen gedetailleerd tekst en uitleg kregen bij de verschillende producten. In de relevante media werd lovend over de nieuwe lijn geschreven.

Nieuwsgierig?

 

Marketingbureau Bengelmedia is sinds eind 2013 het fullservice marketingbureau voor het uit Zwitserland afkomstige Laufen. Dat is het moment waarop Laufen haar complete assortiment high end badkamers introduceerde op de Nederlandse markt. In de expo in Houten biedt Laufen aan architecten, installateurs en consumenten de mogelijkheid om kennis te maken met hun assortiment.

Frame Store biedt podium aan Kartell by Laufen collectie

Kartell by Laufen is een unieke badkamercollectie waarbij het hoogwaardige keramiek van Laufen is gecombineerd met de kleurrijke plastic designs van het Italiaanse Kartell. Hiervoor wilde Laufen maximaal aandacht vragen en waar kun je dat beter doen dan in de Frame Store in Amsterdam?

Journalisten, bloggers VIP’s en relaties werden uitgenodigd om de Kartell by Laufen collectie te komen bewonderen in de Frame Store. Daar werd enthousiast op gereageerd. De genodigden werden verwelkomd door Eric Meijer, de managing director van Laufen Benelux BV. Marc Viardot, marketing manager bij Laufen AG, lanceerde de Kartell by Laufen collectie officieel voor de pers en vertelde over de bijzondere samenwerking tussen de twee innovatieve bedrijven. Dirk Zeelenberg onthulde vervolgens zijn badkamergeheimen waarna iedereen de collectie kon bewonderen. Medewerkers van Laufen waren stand by om tekst en uitleg te geven bij de verschillende producten.

Door bloggers, en onder andere Residence en Life after football werd lovend geschreven over de unieke badkamerlijn. En zo stond de Kartell by Laufen collectie meteen goed op de kaart.

contact gd

 

{gallery}Persevent Kartell by Laufen{/gallery}

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases