Hästens Store Amersfoort feestelijk geopend!

Hastens pers 08Voor de nieuwe Hästens Store in Amersfoort heeft Bengelmedia een openingscampagne ontwikkeld. Deze campagne werd vooraf gegaan aan een feestelijke opening, waar natuurlijk ook Bengelmedia van de partij was!

 

Van donderdag 16 juni t/m 19 juni was het openingsweekend met op 17 juni een speciale avond voor Friends & Family. Deze feestelijke avond, met hapjes, drankjes en een openingswoord van Dhr. Lubbers (eigenaar), was het officiële openingsmoment. Bengelmedia heeft Dirk Zeelenberg gevraagd om als ceremoniemeester aanwezig te zijn tijdens de opening. Dirk is bekend van de aflevering “het dubbele bed van Hästens” van het televisieprogramma “Chantal blijft Slapen”.

 

Gedurende de hele maand zijn er speciale openingsacties voor de klanten. Zo zijn er joint promotions met lokale winkels zoals ICI Paris, Siebel Juweliers en The Body Shop. En krijgen klanten bij hun aankoop een Goodiebag, met daarin een leuke attentie voor de zomervakantie.

 

Om het openingsweekend te ondersteunen heeft Bengelmedia een outdoor campagne ontwikkeld, een spandoek langs de A1 met de aankondiging van de opening. Daarnaast heeft Bengelmedia de campagne ondersteund met online marketing, zoals AdWords en Facebook, die de opening online een flinke boost heeft gegeven. Al met al was de opening een groot succes!

 

Een maand vol super leuke acties en een start van een goede samenwerking! Hästens Store Amersfoort GEFELICITEERD met de opening en veel succes!

 

Hastens pers 11Hastens pers 15

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases