Facebook marketing

 

Social media is een veel gebruikte marketingtool. De mogelijkheden die social media bieden creëren een nieuwe manier van communiceren naar de doelgroep. Het vereenvoudigt één op één contact met de klanten en het inspelen op actualiteiten is een stuk makkelijker. Kortom, een essentiële tool voor de moderne organisatie die kiest voor interactie met de klant. Facebook marketing biedt voor organisaties unieke mogelijkheden om producten en diensten te promoten en naamsbekendheid te verkrijgen. Marketingbureau Bengelmedia benut graag de kracht van Facebook bij haar online marketing activiteiten.

Belangrijk bij Facebook marketing is te weten wat voor content er ingezet moet worden op basis van de marketingdoelstellingen. Wij bekijken na overleg met de klant hoe Facebook een toegevoegde waarde kan hebben voor de organisatie, en beslissen of adviseren over de inhoudelijke content. Vervolgens bedenken, ontwikkelen en plannen wij de content zodat deze op een structurele manier wordt ingevoerd.

Dit kan ook betekenen dat we een campagne lanceren op Facebook om aandacht te genereren voor een tijdelijke actie, product of dienst. Daarbij monitoren we alle activiteiten en meten we reacties, likes en views om de concrete resultaten van Facebook marketing aan de opdrachtgever te kunnen melden.

Als marketingbureau houden wij alle updates, online trends en social media mogelijkheden in de gaten. Zo garanderen we klanten optimaal succes!

Bekijk hieronder de door ons verzorgde cases van Facebook marketing.

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases