Actiemarketing voor een 30-jarig Jubileum

{gallery}Actiemarketing – Van Beek Bedden{/gallery}

Klant: Van Beek Bedden
Vraag:

Ontwikkel een campagne rondom het Jubileum van Van Beek Bedden met als doel veel traffic naar de website én de winkel. Daarnaast een salesboost en de naamsbekendheid vergroten.

 

Aanpak: Met actiemarketing realiseren we in korte tijd veel aandacht. Door o.a. de website én de winkel om te toveren in Jubileumsfeer en verschillende campagnes in te zetten.
Resultaat:

 

Apeldoorn stond in april met rood-wit-blauw niet in het teken van Koningsdag maar van het 30-jarig Jubileum! Met veel reacties op de campagne was de verkoop hoog en waren de taartjes niet aan te slepen!

Nieuwsgierig?

Actiemarketing   VanBeek1Van Beek Bedden viert feest!

In april vierde Van Beek Bedden haar 30-jarig jubileum. Reden dus voor een feestje EN een grootschalige campagne. De klant kon de hele maand profiteren van vele feestaanbiedingen en een Jubileumkorting die kon oplopen tot wel 30%. Voor iedere klant was er een gratis attentie en een heerlijk jubileumtaartje voor bij de koffie.

 

Uitrol

Dit hebben we uitgerold naar een marketingcampagne speciaal gericht op het Jubileum. De website is omgetoverd in de Jubileumsfeer en vormt de spin in het web rondom alle communicatie over het Jubileum. De winkel is bovendien versierd met vlaggen, een ballonnenboog, raamstickers en posters. Hierdoor kon niemand in Apeldoorn om het Jubileum van Van Beek heen! Om dit te ondersteunen zijn er zowel offline als online campagnes ingezet. Zo is er een Jubileum brochure verstuurd. Daarnaast hebben we een persbericht uitgestuurd die is geplaatst in lokale media (Apeldoorns Stadsblad en De Stentor). Online zijn een Facebook en Retargeting campagne ingezet.

 

Heb je een vraag naar aanleiding van deze case? Laat het ons hieronder weten:

 

contact gd

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases