Wij gaan aan de slag voor Quorn

Quorn_Bengelmedia

We mogen wederom een mooi merk aan ons portfolio van klanten toevoegen. Na een pitchtraject heeft het Nederlandse kantoor van het van oorsprong Britse Quorn voor Bengelmedia gekozen. Quorn Foods is een van de wereldwijde spelers in alternatieve proteïnen. Het ligt in Nederland in de schappen bij de grote supermarkten met diverse vleesvervangers.

Samen met de mensen die werkzaam zijn op het Nederlandse kantoor gaan we de marktpositie van Quorn in Nederland verder verbeteren. Dat gaan we doen aan de hand van een urgente boodschap: er is een culturele omslag nodig in onze voedingskeuzes om samen een gezondere planeet te creëren. Als iedereen één of enkele dagen per week vleesvervangers van Quorn eet, dan kan dat een enorm verschil maken. Niet voor niks is de internationale payoff: ‘Helping the planet, one bite at a time’.

Quorn wordt een echte fullservice klant. We mogen meedenken over de communicatiestrategie, adviseren welke media we gaan inzetten en ook de middelen maken die nodig zijn voor de campagnes. De banner bovenaan dit bericht is een van de eerste dingen die we mochten maken, wij hebben honger naar meer.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases