Terugblik op 2023

2023 was een jaar vol mooie projecten, samenwerkingen met nieuwe en bestaande klanten en uitbreiding van het team. We kijken met een grote glimlach terug op het afgelopen jaar en nemen je dan ook graag mee in een terugblik met alle hoogtepunten. Samengevat in onderstaande video.

 

Dit jaar hebben we een aantal vergelijkbare, grote projecten mogen doen waarin we begonnen met de herpositionering van een merk, dit vervolgens hebben vertaald naar een nieuw communicatieconcept (huisstijl, website, brochures etc.), gevolgd door mediacampagnes. Dit hebben we o.a. voor MEENK en CHDR gedaan, die beide dit jaar zijn gelanceerd. Voor een aantal andere klanten kunnen we volgend jaar pas meer delen, waarvan de eerste al snel volgt.Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met diverse mediacampagnes. We hebben niet alleen de media-inkoop verzorgd, maar ook het volledige creatieve concept van de campagnes bedacht en tot leven gebracht. Van een TikTok campagne voor Quorn, een zoete online Paascampagne voor Libeert tot een Out of Home campagne voor Omroep West. We waren weer van alle markten thuis.

Kortom, het was een druk jaar vol grote en kleine projecten waar we trots op zijn. En er komt nog veel moois aan. Op naar nog meer bruisende ideeën, campagnes en creativiteit in 2024!

Ben je op zoek naar een fullservice marketingbureau dat je in het komende jaar op alle vlakken kan ondersteunen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases