Stichting Proefdiervrij kiest voor Bengelmedia

Proefdiervrij

Marketingbureau Bengelmedia heeft een mooie nieuwe klant mogen verwelkomen. Stichting Proefdiervrij heeft recent na een uitvoerige selectie voor ons gekozen als hun fullservice-marketingbureau. Mede door onze uitgebreide ervaring met goede doelen. Daar zijn we erg blij mee want we mogen hen helpen een belangrijke boodschap te verspreiden.

Voor wetenschappelijk onderzoek met proefdieren zijn namelijk steeds meer hele goede alternatieven. Vormen van onderzoek die hetzelfde resultaat opleveren maar dan zonder proefdieren te gebruiken. Die boodschap gaan wij samen met Stichting Proefdiervrij richting een zo breed mogelijke doelgroep uitdragen om zo meer donaties te werven.

Dat gaan we onder meer doen met een compleet vernieuwde website. Een mooi project om vanaf het begin bij betrokken te zijn omdat we zo de analyse van de doelgroep en het gedrag op de huidige site mee kunnen nemen in strategie en design. Daarnaast gaan we ook de onlinecampagnes van Proefdiervrij verzorgen, adviseren over de e-mailmarketing en hebben we al enkele infographics ontwikkeld. Bovendien zullen we met ons pr-bureau PRESSURE ook pr-acties bedenken en uitvoeren. Een echte fullservice klant dus.

Ook op zoek naar een fullservice-marketingbureau in Amsterdam?

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases