Diverse activaties voor ECC

Every Can Counts

De missie van Every Can Counts (ECC) is om mensen wereldwijd te stimuleren hun drankblikjes te recyclen. Bengelmedia is sinds ruim een jaar de vertegenwoordiger van ECC in de Benelux. We maken Nederlanders en Belgen bewust van de duurzame eigenschappen van aluminium blik. Dat doen we via o.a. social media, persberichten, campagnes en… activaties tijdens evenementen.

Every Can Counts
Every Can Counts

De afgelopen weken waren we op diverse evenementen aanwezig om mensen te stimuleren de daar geconsumeerde blikjes te recyclen en hen te vertellen waarom dat zo belangrijk is. Zo waren we een weekend lang aanwezig bij Movies at Elswout, een buitenbioscoop op een prachtig landgoed bij Haarlem. Een plek waar het bij uitstek belangrijk is dat mensen hun afval netjes achter laten. Blikjes horen natuurlijk in de groene ECC-prullenbakken die we op het terrein hebben neergezet. Voorafgaand en na afloop van de films was een commercial te zien die het belang van het recyclen van blik duidelijk maakte.

Ook waren we namens Every Can Counts aanwezig bij de opening van het Brasa Park, een nieuw park in Amsterdam Zuidoost. Ter ere van de opening werden vele activiteiten georganiseerd en wij togen met een promotieteam naar het park. Dit team droeg de kenmerkende ECC-rugtassen waar mensen hun lege blikjes in konden gooien. Voordeel van een promoteam is dat zij meteen de duurzame boodschap over blik mondeling kunnen overbrengen.

Every Can Counts
Every Can Counts

Tot slot waren we aanwezig bij West Beach Filmfestival in Amsterdam, ook een openluchtbioscoop. Hier konden we het succesvolle concept dat we neergezet hadden bij Movies at Elswout nog eens herhalen en wederom vele mensen bewust maken van het belang om blikjes te recyclen.

Meer zien van deze activaties? Check het Instagram account @every_can_counts_benelux

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases