Busreclame employer branding Fokker

Fokker employer branding

Fokker – GKN Aerospace zocht een originele en opvallende toevoeging op hun employer branding campagne. Dat werd busreclame en Bengelmedia verzorgde de media-inkoop en het design.

Het Nederlandse Fokker is onderdeel van GKN Aerospace. GKN Aerospace is één van de grootste mondiale leveranciers van onderdelen voor vliegtuigen en vliegtuigmotoren. Mede omdat in de toekomst de vestiging in Papendrecht moet uitgroeien tot een luchtvaartcampus waar 1.800 mensen werken, is Fokker op zoek naar veel nieuwe medewerkers. En dat in een lastige arbeidsmarkt.

Fokker was opzoek naar een originele en opvallende toevoeging aan hun employer branding campagne. Busreclame voldoet daaraan. Het wordt niet vaak ingezet voor arbeidsmarktcommunicatie maar als je ervoor kiest om de volledige bus te bestickeren valt het zeker op. Uiteraard kozen we voor bussen die in de regio Papendrecht rijden. In het design was plek voor het opvallende beeldconcept waarbij vliegtuigen overgaan in dieren. Daar hoort de payoff ‘Make aerospace fit fot the natural world’ bij. Daarnaast was de url van de werken bij website goed zichtbaar en hebben we op de deuren een qr-code gezet die geïnteresseerden rechtstreeks naar deze website brengt.

Bekijk het resultaat hieronder.

Fokker busreclame
Fokker busreclame

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases