Bengelmedia verzorgt tv-campagnes Decupré

Decupré is sinds begin dit jaar niet meer te missen voor wie regelmatig de televisie aan zet. Bengelmedia draagt daar een steentje aan bij door de media-inkoop te verzorgen. Decupré is de marktleider van matrassen en kussens in de zorg. Op basis van in de zorg gebruikte technologieën zijn ze ook matrassen aan consumenten gaan aanbieden.

De tv-spots met ambassadeur Koert-Jan de Bruin zijn veel te zien op de verschillende zenders van RTL, in de STER-reclame en op thema-zenders als ESPN en 24 Kitchen. Een brede media-inzet passend bij de brede doelgroep van Decupré. Door een slimme inkoopstrategie, waarbij alle mogelijkheden die er zijn om aan te sturen worden benut, proberen we elke maand weer een maximaal aantal GRP’s te realiseren.

Binnen de campagnes worden verschillende versies van de tv-spot ingezet waarvan je er onderstaand één kunt bekijken. In de spots wordt men opgeroepen om op de website via een formulier een persoonlijk slaapadvies aan te vragen.

Op de hoogte blijven van ons werk? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Of neem contact op voor een op maat gemaakt media-voorstel.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases