Video’s Slaapboulevard Kwakernaat

Voor Slaapboulevard Kwakernaat hebben we afgelopen week een aantal video’s en commercials opgenomen in de winkel. De winkel is 2 dagen lang het speelveld geweest van onze cameraploeg, productie- en regiecrew en BN’ers!

Halina Reijn

Halina Reijn heeft onlangs verhuist en heeft haar nieuwe huis helemaal verbouwd. In haar nieuwe huis hoort ook een nieuw bed. Daarom hebben we gefilmd hoe Halina haar nieuwe bed uitkiest en hoe Slaapboulevard Kwakernaat haar hier bij helpt. Benieuwd naar de slaapgewoontes van Halina en welk bed ze uiteindelijk kiest? Bekijk het filmpje hier.

{vimeo}196552540{/vimeo}

Sparta

Ook Sparta slaapt op de bedden van Slaapboulevard Kwakernaat. Daarom kwamen zij even op eigen wijze de bedden testen. Al voetballend gingen 7 spelers van het eerste team door de winkel en hebben ze het hele assortiment getest van Slaapboulevard Kwakernaat. Benieuwd of de mannen iets heel hebben gelaten van de winkel? Bekijk het filmpje hier.

{vimeo}196552792{/vimeo}

Winkel Tour

Als laatst hebben we een tour door de winkel gefilmd zodat de bezoekers van de website direct een impressie krijgen van de winkel en het assortiment. In de tour willen we laten zien hoe enorm groot de winkel is en hoe ruim het assortiment.

{vimeo}196552867{/vimeo}

Commercials

Naast de online video’s hebben we ook een viertal commercials opgenomen welke we in 2016 en 2017 gaan gebruiken. De commercial is een algemene reclamespot over de USP’s van de winkel en het uitgebreide assortiment. Middels 4 verschillende tag-ons kunnen we de commercial inzetten tijdens de Sale periodes en verschillende merkenacties.

{vimeo}196552952{/vimeo}

 

Ook een video opnemen? Wij helpen graag!

 

Neem contact met ons op

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases