Van communicatieconcept naar realisatie

communicatieconcept naar realisatieOp dit moment zijn we met alle Bengels druk met de implementatie van verschillende communicatieconcepten die wij hebben ontwikkeld. Het ontwikkelen van een communicatieconcept is een intensief traject voor zowel onze klant als voor ons.

 

Bij het ontwikkelen van een concept kruipen we in de huid van de klant en de doelgroep die de klant wil bereiken. Op basis van een uitgesproken positionering waarin we de (gewenste) positie van de klant in zijn markt bepalen en het onderscheidend vermogen benoemen, gaan we aan de gang met de creatieve invulling van de communicatie voor de komende tijd.

 

Zo creëren we een toolbox van uitingen die als een paraplu de communicatie van de klant voor langere tijd herkenbaar op elkaar aan laat sluiten. Natuurlijk moet dit herkenbaar zijn maar ook onderscheidend ten opzichte van de concurrentie.

 

Als full service marketing bureau nemen we ook de mediaplanning en implementatie voor onze rekening. We zorgen er in de conceptfase dus al voor dat een concept aansluit op de communicatie middelen die effectief zijn voor de klant om zijn doelgroep te bereiken.

 

Het is nog iets te vroeg om de concepten die we nu aan het uitrollen zijn te laten zien maar hier wel een aantal voorbeelden van concepten die we in het verleden hebben ontwikkeld en die nu elke dag door de klant gebruikt worden.

 

Meer weten over onze concepten? Kijk hier

Neem contact met ons op

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases