TEKST BANNER ADVERTENTIES

Tekst banner advertenties zijn terug te vinden op een breed scala aan websites, waaronder nu.nl, tvgids.nl, AD.nl en Telegraaf.nl. Deze websites bevinden zich in het A-netwerk van kwalitatieve websites. De advertenties zijn veelal in de website verwerkt waardoor het lijkt of de content bij de website hoort. Anders dan bij display campagnes, die veelal aan de bovenkant of zijkant van een website worden weergegeven. Tekst banner advertenties hebben dus een unieke positie binnen de website.

Wat doet Bengelmedia met tekst banner advertenties?

Wij zetten voor een groot aantal klanten tekst banner advertenties in. In de meeste gevallen gaat dit om performance campagnes waarbij de optimalisatie naar een goede Cost-Per-Action (CPA) een belangrijk onderdeel van de campagne is. De campagnes worden door ons ingeboekt op Cost-Per-Click (CPC) ondersteunt met een retargeting campagne als tekst banner advertentie of als display campagne. Een belangrijk onderdeel binnen de campagne is het optimaliseren naar de best presterende advertentie door middel van A/B testen. Dit doen we door de campagnes dagelijks te monitoren en bij te sturen, daarbij maken we actief gebruik van Google Analytics om het verkeer per advertentie te analyseren. Deze analyse nemen we mee in het optimalisatieproces om te komen tot een maximaal resultaat van de campagne.

Wij geven je graag een aantal voorbeelden van onze campagnes zodat je een goed beeld krijgt hoe de tekst advertenties er uit zien.

Online marketing tekst banner campagne

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases