Stijlvolle website voor iL project – defining working spaces

{gallery}Website – iL project{/gallery}

Klant: iL project
Vraag: Ontwikkel een website die duidelijk de werkwijze van iL project weergeeft. Het design moet potentiele klanten aanspreken, activeren én inspireren op het gebied van kantoorinrichtingen.
Aanpak: Om aan deze wensen te voldoen hebben we 3 verschillende designs ontwikkeld, elk met een eigen karakter en look-and-feel. Na de designpresentatie en definitieve keuze is de website verder ontwikkeld.
Resultaat:

 

Een website die inspireert! Met veel ruimte voor beeld en video in de website, komen de projecten van iL project duidelijk naar voren en worden potentiele klanten nieuwsgierig gemaakt naar de designs van iL.

 

Website IL Project Talent Gezocht

Stijlvol design vertaald naar een website…

iL project adviseert, ontwerpt en realiseert stijlvolle kantoorinrichtingen passend bij iedere organisatie. Aan ons de taak om dit gevoel voor stijl en interieur ook terug te laten komen in de website! De website moest aan een aantal wensen voldoen. Zo was de inrichting van ruimte en de bestaande huisstijl van iL leidend in de volledige look-and-feel. De website moest bovendien veel ruimte bieden voor beeld en video en duidelijk de werkwijze van IL project weergeven.

 

…die inspireert!

Door de website in te delen in een moderne blokken structuur passend bij de huidige huisstijl van iL zijn de diensten en projecten van iL project in één oogopslag duidelijk voor de bezoeker. De website nodigt uit tot verder klikken en door het inbouwen van een contactformulier is het bovendien nog makkelijker geworden om contact op te nemen. Bij de ontwikkeling van een nieuwe website wordt tegelijkertijd rekening gehouden met alle technische aspecten. Zo is de blokkenstructuur op de website full-responsive gemaakt voor mobiel en worden alle conversies bijgehouden in Google Analytics. Hierdoor worden alle gegevens doorgemeten en kunnen we de website constant optimaliseren. Kortom een website die niet alleen zorgt voor meer conversies maar ook perfect het stijlvolle inspirerende karakter van iL naar voren brengt!

 

Heb je een vraag naar aanleiding van deze case? Laat het ons hieronder weten:

 

neem contact op

 

Website IL Project Slider

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases