NIEUWS! Verkoop WITLOFT schorten gaat als een speer

WITLOFT is een ambachtelijke schortenlijn, ontstaan in 2014 vanuit een liefde voor koken, BBQ-en en meubelmaken. In een tijd waarin we terug gaan naar de basis en het ambacht weer centraal staat, biedt WITLOFT handgemaakte schorten van een hoge kwaliteit plantaardig gelooid tuigleer.

WITLOFT op TV

Afgelopen weken waren de schorten van WITLOFT wekelijks op tv te zien in het programma Grillmasters waarin Herman den Blijker, Martijn Krabbé en wereldkampioen Barbecueën Jord Althuizen de schorten droegen. Ook worden de schorten gedragen in een TV commercial van Vodafone en kreeg Humberto Tan er één cadeau in zijn programma RTL Late Night.

Verkoop schorten

Naast diverse verkooppunten door heel Nederland zijn de schorten sinds kort ook te koop via de webshop op www.wit-loft.com. Wij van Bengelmedia hebben deze website zo ontwikkeld dat hij helemaal past bij het imago van het merk en er gemakkelijk en snel conversies kunnen worden gedaan.

Online campagne

Om de verkoop verder te stimuleren hebben we een Facebookcampagne ingezet, bestaande uit timeline-advertenties, caroussel advertenties en retargeting. Deze mix van advertenties zorgt ervoor dat we diverse producten kunnen tonen en men herhaaldelijk in aanraking komt met de schorten.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases