NIEUWS! Retargeting campagne Bengelmedia

{gallery}online marketing retargeting campagne bengelmedia intro{/gallery}

Retargeting maakt het mogelijk om bezoekers die bepaalde pagina’s van een website hebben bezocht, opnieuw te bereiken via beeld of tekstadvertenties op websites van derden.

Retargeting

Bengelmedia heeft als marketingbureau in Amsterdam ook een eigen retargeting bannercampagne opgezet. Bezoekers van www.bengelmedia.nl worden op ludieke wijze nogmaals benaderd door middel van banners op verschillende websites uit de StirTop20 en het Sanoma netwerk. Voor deze bannercampagne heeft de studio diverse banners ontwikkeld zodat er steeds een andere boodschap wordt weergegeven. Als je dit artikel hebt gelezen en vervolgens op een andere website komt is het goed mogelijk dat je ons weer tegenkomt!

Gerichte marketing werkt

Met deze bannercampagne laat Bengelmedia op een leuke manier zien dat gerichte marketing werkt. Vaak wordt retargeting ingezet als onderdeel van een marketing- of actiemarketingcampagne. Graag laten wij zien hoe retargeting geïntegreerd wordt in crossmediale marketingcampagnes. Voor meer informatie over bannercampagnes en actiemarketing nodigen wij je graag uit om een kop koffie te komen drinken en de mogelijkheden te bespreken!

 

 

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases