NIEUWS! Opening Oost Slaapcomfort

{gallery}opening-oost-slaapcomfort{/gallery}

Bengelmedia is als fullservice marketingbureau van Hästens verantwoordelijk voor alle marketing en PR van Hästens in Nederland. Oost Slaapcomfort heeft een geweldige Hästens Store neergezet op het Zeeburgerpad in Amsterdam. Zij hebben al jarenlange ervaring met Hästens en besloten, samen met Hästens, dat het tijd was voor een mooie Hästens Store in Amsterdam Oost.

 

Op 1 september werd de winkel dan ook feestelijk geopend door Jan Ryde (5de generatie uit de Hästens familie), Eric Mostert (Eigenaar Oost Slaapcomfort) en Mr. Edgar F.L. Peer (Consulaat van Zweden). Bengelmedia heeft voor de opening het PR plan ontwikkeld en de volledige executie verzorgd.

 

Opening

We zijn trots met de opkomst en het grote aantal journalisten, BN’ers en bloggers dat aanwezig was. Zij waren getuige van de opening van de nieuwe Hästens Store en de wereldwijde première van de Hästens Limited Edition en de Hästens Special Edition. Als marketingbureau en PR bureau was het onze taak om zowel de winkel, als de nieuwe bedden in het zonnetje te zetten en dit is gelukt!

 

Introductie Special Edition & Limited Edition

Tijdens de opening werd zowel de Special Edition, als de Limited Edition feestelijk geïntroduceerd. Met extra aandacht voor de Limited Edition 2000T. Dit bed is als eerbetoon aan de naam Hästens, die aanvakelijk begon als zadelmaker, is de Limited Edition 2000T voorzien van unieke details. Hästens viert met de Limited Edition de oorsprong als gewaardeerd zakermaker, de familietraditie, en het feit dat Hästens al zo lang de mooiste en beste bedden van de wereld maakt. Als marketingbureau worden we natuurlijk erg blij van een Limited Edition waar er maar 200 van worden gemaakt.

Iedere eigenaar van de Limited Edition 2000T krijgt een certificaat dat ondertekend is door Jan Ryde, vijfde generatie eigenaar en Executive Chairman van Hästens. De Limited Edition 2000T is handgemaakt van de beste natuurlijke materialen voor de allerbeste kwaliteit en generatie op generatie geperfectioneerd voor een betere nachtrust.

Naast de Limited Edition is er ook een Special Edition ontworpen, de Hästens Special Edition Ocean Blue. Dit is een supermooi bed met een unieke uitstraling. Daarnaast heeft Hästens hier ook een goede commerciële actie aan gekoppeld die wij hebben vertaald naar de media-uitingen en het mediaplan.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases