NIEUWS! Mobile marketing: Waarom een mobiele website niet meer mag ontbreken!

{gallery}intro artikel mobiele website{/gallery}Marketingbureau Bengelmedia is er van overtuigd dat een goede website het begin is van succes. De website is de basis van uw online marketing campagne. Door de groei van het aantal smartphones en tablets is een mobiele website onmisbaar. In dit artikel deelt online marketing bureau Bengelmedia cijfers over het aantal smartphones en tablets in Nederland.

Mobile marketing

van de Nederlandse bevolking bezit een smartphone. Dit is voornamelijk te danken aan de jongere generatie. In de leeftijdscategorie van 18-24 bezit 82% een smartphone in tegenstelling tot 35% van de 55 plussers.

 

Mobile marketing 2van de Nederlanders heeft beschikking tot een tablet. Dit is onder de oudere generatie juist hoger dan onder de jongeren. In de groep van 35-44 jaar is het tablet bezit het hoogst, 51% van deze groep heeft een tablet.

mobile marketing 3

Koploper
Nederland is in tegenstelling tot haar buurlanden koploper in het gebruik van smartphones en tablets. Het gemiddeld aantal smartphone en tablet bezitters ligt in bijna alle buurlanden lager.

Gebruik smartphones en tablets
Smartphones en tablets worden voornamelijk gebruikt voor het lezen en delen van content. Daarnaast worden zij ook steeds vaker gebruikt voor online aankopen. Op het moment is 11% van de gehele e-commerce markt afkomstig uit aankopen met mobile devices. En deze markt zal blijven groeien. Het kopen van kleding en schoenen is op het moment het meest populair.

Conclusie
Marketingbureau Bengelmedia adviseert u om uw website of webshop toegankelijk te maken voor mobile devices. De consument verwacht een werkende website op elk device, als u niet aan deze verwachting voldoet kunt u klanten kwijt raken. Zorg dat u uw klanten behoudt, door alle gemakken van uw website op elk device te laten draaien. Online marketingbureau Bengelmedia heeft ervaring met het ontwikkelen van websites voor verschillende devices. Zo heeft Bengelmedia voor de leprastichting een full responsive webdesign ontwikkeld, lees hier meer.

 

Full responsive webdesign Leprastichting

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases