NIEUWS! Introductiecampagne nieuwe Hästens boxsprings

{gallery}marketing campagne nieuwe boxsprings intro{/gallery}Hästens introduceert een nieuwe collectie boxspringbedden. De bedden worden tegen een introductieprijs vanaf € 3.800 euro (180×200 cm) aangeboden. Marketingbureau Bengelmedia heeft voor Hästens de nieuwe marketingcampagne voor deze introductie verzorgd. De campagne wordt zowel landelijk als lokaal ingezet.

Crossmediale marketingcampagne

Er is een crossmediale marketingcampagne ingezet waarbij gebruik wordt gemaakt van online- en offline marketingactiviteiten. Alle kanalen die gebruikt zijn bij deze marketingcampagne zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn geselecteerd op basis van de doelgroep en de doelstelling.

Lokale marketing

Bengelmedia heeft als marketingbureau voor de verschillende vestigingen in Nederland een lokaal media advies gegeven voor de invulling van lokale marketingcampagne. Hierbij is gebruik gemaakt van online- en offline marketing activiteiten. Deze uitingen zijn samen met de POS materialen door de studio van marketingbureau Bengelmedia ontwikkeld. Het resultaat is dat de lokale marketing naadloos aansluit op de landelijke marketingcampagne.

PR

Marketingbureau Bengelmedia heeft een persreis georganiseerd voor een aantal journalisten uit Nederland. De journalisten hebben een rondleiding gekregen door de fabriek van Hästens. Tijdens deze rondleiding hebben de journalisten gezien hoe Hästens bedden met de hand worden gemaakt van alleen de beste natuurlijke materialen. De journalisten hebben hier artikelen over geschreven welke worden gepubliceerd in verschillende lifestyle magazines en dagbladen.

Mini rally

Er is een prêt à pregnant rally georganiseerd voor hippe moeders in Amsterdam. De moeders reden door Amsterdam en moesten op verschillende locaties opdrachten uitvoeren. Eén van de opdrachten vond plaats in de Hästens Sleep Store op de Van Baerlestraat, dit leverde leuke beelden op en is door onder andere Leontien Borsato op Twitter gezet. De opdracht in de Hästens Sleep Store is ’s avonds ook landelijke onder de aandacht gebracht op SBS6 bij shownieuws!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases