NIEUWS! Barterdeal Hästens met Wegenermedia

{gallery}actiemarketing barterdeal hastens intro{/gallery}Marketingbureau Bengelmedia heeft voor drie Hästens dealers in Nederland een barterdeal met Wegener bemiddeld. De drie dealers hebben een bed ter beschikking gesteld voor een prijsvraag in 7 titels. Als tegenprestatie is er een ½ pagina advertentie geplaatst met de actie en een 1/2e pagina advertentie met een vrije invulling . Daarnaast wordt er een mailing verstuurd naar de abonnees van Wegenermedia. Door deze actiemarketing campagne kunnen deze dealers in korte tijd veel aandacht krijgen.

Hoog bereik en zichtbaarheid
De advertentie is verschenen in De Stentor, Eindhovens Dagblad, BN de Stem, De Twentsche Courant Tubantia, PZC, De Gelderlander en het Brabants Dagblad. Door de hoge oplage en de 2x ½ pagina advertentie is er een goede zichtbaarheid van de actie en de advertentie. Daarnaast wordt er nog een mailing gestuurd naar ca. 29.000 abonnees van Wegenermedia met daarin de promotie Hästens Limited Edition.

De prijs
De abonnees van bovengenoemde dagbladen hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven voor dit te gekke bed. De winnaar mag het bed persoonlijk komen uitzoeken in de showroom van de dichtstbijzijnde Hästens dealer. Omdat slaap heel persoonlijk is wordt er een bed uitgekozen wat past bij de winnaar.

 

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases