Meer naamsbekendheid én verkoop door de effectieve inzet van online campagnes

{gallery}Online Marketing – Kwakernaat{/gallery}

Klant: Slaapboulevard Kwakernaat
Vraag: Ontwikkel een online marketingcampagne voor 2016, die zorgt voor een toename in het aantal verkopen in de winkel en zorgt dat de naamsbekendheid in de regio wordt verhoogt.
Aanpak:

Door de inzet van Branding campagnes op Facebook en Google wordt de naamsbekendheid van Kwakernaat in de regio vergroot. Campagnes gericht op diverse merkacties stimuleren bezoekers de winkel te bezoeken.

Resultaat:

 

Een aanzienlijke groei in het aantal websitebezoekers als resultaat van de online campagnes en meer bestaande én nieuwe klanten die de showroom van Slaapboulevard Kwakernaat weten te vinden.

 

 

Nieuwsgierig?


Online Marketing   Kwakernaat1Specifieke campagnes voor specifieke doelstellingen

Beddenspeciaalzaak Kwakernaat is dé slaapkamerspecialist in de regio Rotterdam met het grootste assortiment in bedden, boxsprings en bedtextiel. Om meer naamsbekendheid voor Kwakernaat te genereren in de regio en meer mensen te stimuleren de winkel te bezoeken zetten we het hele jaar diverse online campagnes in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Branding campagne op Facebook die specifiek gericht is op het vergroten van de naamsbekendheid van Kwakernaat onder de juiste doelgroep.

 

Blijven ontwikkelen

Door het website-verkeer constant in de gaten te houden en campagnes te blijven optimaliseren verbeteren we keer op keer de kwaliteit van de campagnes. Dit zorgt ervoor dat we het budget voor de campagnes zo effectief mogelijk kunnen inzetten en steeds beter weten hoe we de doelgroep van Kwakernaat het best kunnen bereiken én aansporen de winkel te bezoeken of een afspraak te maken.

 

Heb je een vraag naar aanleiding van deze case? Laat het ons hieronder weten:

 

contact gd

 

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases