Lente = Schoonmaken = Schoonmaakwoede

191216 schoonmaakwoede fbcanvasSchoonmaakwoede is landelijk dé (online) expert in het grondig reinigen van woonhuizen. Denk aan de grote voor- of najaarsschoonmaak, maar ook een fris en schoon huis na een verbouwing of verhuizing. Met hun unieke online begrotings- en bestelsysteem berekenen ze in een paar stappen jouw persoonlijke prijs. Zo kun je jouw schoonmaak 24/7 online boeken op de datum die jou uitkomt. Met een vakkundig team en professionele middelen en materialen krijgen zij een woonhuis grondiger en sneller schoon dan wie ook in Nederland. Bengelmedia is verantwoordelijk voor alle (online) marketingactiviteiten van dit bedrijf.

Nu is het lente en dat is één van de piekmomenten van het bedrijf.

We hebben een online strategie ontwikkeld waarmee we de juiste doelgroep aanspreken op de verschillende kanalen zoals Google en Facebook. Via een slimme retargeting strategie zorgen we ervoor dat er daadwerkelijk wordt overgegaan tot het bestellen van een schoonmaakteam van Schoonmaakwoede.

Het is mooi om te zien dat het team van Schoonmaakwoede zeer snel aan het uitbreiden is om de groei aan te kunnen.

 

Schoonmaakwoede aan het woord

Wij kennen Bengelmedia via ondernemersvereniging Jong Management. Sinds dit jaar verzorgen zij de marketingcommunicatie van Schoonmaakwoede. Van een Youtube-vlog door Kim van Alboe.nl tot het aanmelden van locaties bij Google. Al onze AdWords campagnes zijn door hen opnieuw ingericht. De door Bengelmedia bedachte voorjaarscampagne op Facebook heeft zelfs de redactie van het RTL Nieuws bereikt. Mede dankzij Bengelmedia vestigt Schoonmaakwoede iedere maand een nieuw omzetrecord!
Kasper Verhoek

 

Heb je een vraag naar aanleiding van dit bericht?

 

Neem contact met ons op

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases