IT talent de ruimte geven

{gallery}full service marketing datadogs intro{/gallery}

Klant: DataDogs
Vraag: Ontwikkel een communicatieconcept
Aanpak: Aan de hand van een interne analyse hebben we het onderscheidend vermogen van DataDogs geformuleerd en omgezet in een pakkende beeldtaal.
Resultaat:

 

DataDogs – Directing Data verwoord kort maar krachtig waar het bedrijf voor staat: het op topniveau dirigeren van complexe datamigratie processen. Een sterk beeld ondersteunt deze boodschap.

Nieuwsgierig?

De kunst van het dirigeren

DataDogs opereert in een concurrerende markt en dan komt het aan op onderscheidend vermogen en duidelijke en heldere taal. Tijdens het maken van onze interne analyse viel al snel op dat de oprichters van DataDogs hun mensen begeleiden in persoonlijke en professionele groei. En op eenzelfde manier ‘dirigeren’ de IT-talenten van DataDogs hun klanten in de datamigratie processen. Sturend, met een duidelijk doel voor ogen, maar vooral plezierig!

 

Creatieve vertaling

In het creatieve proces kwamen wij uit in een ‘parallelle wereld’ waarin de dirigent, als absolute autoriteit op zijn gebied, inspiratie en sturing geeft aan het orkest en optimaal ruimte geeft aan de ontwikkeling van het individuele talent van de muzikanten.

 

300316 DD Borden Talent

 

Het imago van een dirigent is iets te ‘braaf’ voor een DataDog. Daarom hebben we de dirigent een rauw randje meegegeven. We maken gebruik van zwart als basiskleur en combineren dit met rook- en lichteffecten. Hierdoor ontstaat een sfeer die insinueert dat deze persoon iemand begeleidt. In Business to Business communicatie versterken we het beeld met de pay-off ‘Directing Data’. In arbeidsmarktcommunicatie met ‘Directing Talent’.

 

contact gd

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases