Gerichte online marketing werkt voor De Bommel Meubelen

{gallery}Online Marketing – De Bommel{/gallery}

Klant: De Bommel Meubelen
Vraag: Ontwikkel een mediaplan, waarmee we de folder en de producten van De Bommel Meubelen onder de aandacht brengen bij de doelgroep en stimuleer bezoekers (online) aankopen te doen.
Aanpak: Elke maand worden campagnes ingezet via Facebook, Banners en Adwords om actuele acties onder de aandacht te brengen. Ook zetten we doorlopend Adwords in zodat De Bommel constant zichtbaar is bij de doelgroep.
Resultaat:

 

Iedere maand succesvolle online campagnes mét resultaat, sinds de start van de campagnes is een duidelijk groei in het aantal transacties te zien!

Online Marketing   De Bommel2Gerichte online marketing…

Voor De Bommel Meubelen zetten we gedurende het hele jaar iedere maand nieuwe online campagnes in, gericht op de actuele folder van De Bommel Meubelen. Hiermee bereiken we de doelgroep niet alleen door middel van de drukwerk folder, maar ook online! Door middel van uitgebreide online campagnes waarbij zowel Facebook, Display banners als het Zoeknetwerk van Google worden ingezet zorgen we ervoor dat De Bommel Meubelen constant zichtbaar is bij de juiste doelgroep.

 

…met resultaat!

En dit blijkt effectief te zijn! Sinds de start van de campagnes in januari is er een duidelijke groei te zien in het aantal transacties in de webshop. Aanzienlijk meer mensen weten de website en online shop van De Bommel Meubelen te vinden. Zo worden iedere maand ruim 500.000 mensen online bereikt en worden de acties van De Bommel Meubelen bij hen onder de aandacht gebracht. Door de inzet van Adwords campagnes gericht op de verschillende vestigingen van De Bommel wordt de doelgroep bovendien gestimuleerd de winkels te bezoeken.

 

Heb je een vraag naar aanleiding van deze campagne? Laat het ons hieronder weten:

 

neem contact op

 

Online Marketing   De Bommel3

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases