Gebruikersgemak, o zo belangrijk

Het Zeilbedrijf had in het verleden al eerder een website laten ontwikkelen met nieuwe tekst en nieuw beeldmateriaal. Best een hele ingreep, maar de website zag er in principe goed uit! Ze ondervonden alleen hetzelfde probleem als met de website voor de vernieuwing. De website zette niet aan tot boeken van een boot. Bengelmedia heeft het anders aangepakt en heeft de focus gelegd op het aanzetten tot boeken op een snelle, makkelijke, overzichtelijke manier. Met daarnaast natuurlijk ook een website die tot de verbeelding spreekt.

 

Voor bezoekers van een website is het belangrijk dat relevante informatie snel en goed vindbaar is, daarom heeft Bengelmedia ervoor gekozen om iedere boot, elk evenement en ieder arrangement te laten landen op een eigen landingspagina. Iedere landingspagina bestaat uit algemene informatie, specificaties en extra opties.

 

Zoek & Boek
Om bezoekers sneller en makkelijker een boot te laten boeken heeft Bengelmedia een zoek & boek functie toegevoegd. Een schema waarin de beschikbaarheid van de boten zichtbaar is met daarbij ook een hyperlink naar de verschillende jachten. Het is een eenvoudige agenda die het Zeilbedrijf zelf kan updaten. Zo is de zoek & boek functie voor beide partijen makkelijk en overzichtelijk.

 

Kijk op http://hetzeilbedrijf.nl

 

hzbscreenshot

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases