Facebook Claim Je Deal campagnes

Facebook Claim Je Deal SchoonmaakwoedeUit onderzoek blijkt dat het merendeel van bedrijven zich focust op het genereren van nieuwe klanten. Slechts een klein gedeelte richt zich op het behouden van bestaande klanten. Het is echter vijf keer duurder om een nieuwe klant aan te trekken dan een bestaande klant te behouden. Daarnaast zijn loyale klanten bereid een hogere prijs te betalen voor producten en zullen zij je producten vaker aanschaffen. Een ander voordeel van een loyale klant is het inzetten van word of mouth. Zij zijn eerder bereid jouw bedrijf of product aan te prijzen bij anderen.

Een goede methode om van een eenmalige klant, een loyale klant te maken is het belonen van de loyaliteit. Een voorbeeld van een beloning is het geven van korting op een volgende aankoop. Dit kan door middel van een Facebook Claim Je Deal campagne. Bij marketingbureau Bengelmedia hebben we ruime ervaring met het inzetten van Facebook Claim Je Deal campagnes als onderdeel van online marketing. Zo hebben we voor Schoonmaakwoede een Claim Je Deal campagne ingezet waarbij bestaande klanten € 25 korting ontvangen op een voorjaarsschoonmaak. Deze deal is momenteel meer dan 200 keer geclaimd.

Een Claim Je Deal campagne bestaat uit advertenties die een aanbieding communiceren. Wanneer de klant op deze aanbieding klikt, kan de deal geclaimd worden. De klant ontvangt dan een streepjescode die zij bij aankoop in de winkel kunnen tonen om de korting te ontvangen. Wanneer klanten een aanbieding claimen die online in te wisselen is, ontvangen zij een code die ze in de webshop kunnen gebruiken.

Wil jij je huidige klantenbestand opnieuw bereiken en zorgen voor loyalere klanten door middel van een Facebook Claim Je Deal campagne? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases