Een online ‘ontmoetingsplek’ voor sporters en sport aanbieders

{gallery}Website – SportID{/gallery}

Klant: SportID Nieuwegein
Vraag:

Ontwikkel voor diverse leeftijdscategorieën een online platform waarop alle sportactiviteiten en evenementen in Nieuwegein zijn terug te vinden.

 

Aanpak: Allereerst hebben we alle activiteiten en evenementen in Nieuwegein in kaart gebracht. Vervolgens hebben we vastgesteld welke onderdelen in de site terug moesten komen. Op basis daarvan zijn we gaan bouwen.
Resultaat:

 

De website is enthousiast ontvangen. Bezoekers kunnen via duidelijke filteropties zoeken op leeftijd, activiteit en wijk. Via online formulieren kunnen ze zich direct inschrijven voor activiteiten.

 

 

Nieuwsgierig?


Alle (sport)activiteiten onderbrengen in één platform is topsport

Website   SportIDNieuwegein1Nieuwegein bruist van de evenementen en sportactiviteiten. We hebben, samen met SportID Nieuwegein, alle activiteiten in kaart gebracht, gebundeld en ondergebracht in een overzichtelijke en uitnodigende website. Iedereen die in Nieuwegein en omgeving meer wil weten over de mogelijkheden voor sport en bewegen in de buurt, kan via de site gemakkelijk informatie inwinnen. En niet onbelangrijk…meteen in actie komen door het online inschrijfformulier in te vullen!

 

Helemaal up-to-date

We hebben slimme filters ingebouwd zodat iedere bezoeker snel en gemakkelijk kan zoeken naar de voor hem of haar interessante (sport)activiteiten. Per doelgroep zijn een soort mini website gebouwd waardoor je gemakkelijk kan zoeken naar activiteiten in de juiste leeftijdscategorie en in de juiste wijk. Na een training bij ons op kantoor zijn de medewerkers van SportID Nieuwegein ook meteen zelf aan de slag gegaan met de website. Zij houden de informatie op de site zelf up-to-date. Handig is dat met het CMS Joomla meerdere personen aan de website kunnen werken vanaf verschillende locaties.

 

Heb je een vraag naar aanleiding van deze case? Laat het ons hieronder weten:

 

contact gd

 

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases