Een frisse en dynamische website voor Bakx Foods

{gallery}Website Bakx Foods{/gallery}

Klant: Bakx Foods
Vraag: Ontwikkel een nieuwe dynamische website die beter past bij de nieuwe strategie van Bakx. Hierbij is er veel ruimte gecreëerd voor beeld en staan het assortiment en de nieuwe productlijnen centraal.
Aanpak:

Vanuit het communicatieconcept hebben we de lijn die hebben we ingezet met de vormgeving, naadloos doorvertaald in het ontwerp en de opzet van de nieuwe website.

Resultaat:

 

De website is vernieuwend, modern en interactief. Een frisse eigentijdse website met aantrekkelijke productfotografie, waarmee Bakx Foods een voorloper is in de markt.

 

Website Bakx Foods

PUUR!, Kokxmaatjes en Professional

Het was de uitdaging om de drie nieuwe productlijnen, met elk een eigen look-and-feel, een prominente plek te geven binnen de site. Als je niet uitkijkt oogt dat al snel rommelig. We hebben daarom veel aandacht besteed aan het design van de website, met een verfrissend en smaakvol resultaat. De website is vernieuwend, modern en interactief en stelt het assortiment van Bakx Foods centraal. Door bovendien constant content optimalisaties door te voeren blijft de website up-to-date!

 

Foodstyling, een vak apart

Het stylen van eten voor een zo aantrekkelijk mogelijk beeld is een vak op zich. Daarom zijn we voor de productfoto’s samen met een foodstylist en –fotograaf de studio ingedoken. De foodstylist verzorgde de bereiding en de presentatie van de producten. De fotograaf zorgde voor de smakelijke afbeeldingen. Ter inspiratie voor de bezoekers hebben we alle recepten op de website geplaatst.

 

Dynamiek zonder te clicken

De drie productlijnen komen voorbij zonder zelfs maar één keer te hoeven clicken. Zo geven we de bezoeker een volledig beeld van het assortiment en inspireren we hem om met de producten van Bakx Foods aan de slag te gaan!

 

Heb je een vraag naar aanleiding van deze case? Laat het ons hieronder weten:

 

neem contact op

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases