De zomer komt eraan: tijd voor een marketingcampagne

De zomer is misschien niet het eerste moment waarop je aan een marketingcampagne denkt. Maar als fullservice-marketingbureau, gespecialiseerd in media-inkoop, weten we bij Bengelmedia het hele jaar door met de juiste media jouw doelgroep te benaderen, óók in de vakantieperiodes.

De zomer is een uitstekend moment om nieuwe campagnes te lanceren, mits de juiste media worden geselecteerd. Hoewel veel mensen ontspanning opzoeken buiten de deur, zijn we mobieler dan ooit en dus continu bereikbaar. Telefoons en tablets worden meegenomen naar het strand en het zwembad en mensen hebben de tijd om eindeloos op het internet te surfen en door social media te scrollen. Tevens zijn zij in hun vrije tijd meer ontspannen en daardoor hebben ze veel meer aandacht voor wat ze consumeren. Een ideaal moment om je slag te slaan met slimme online-campagnes. Onze online-specialisten adviseren je hier graag in. Ook op het gebied van printmedia valt er tijdens de vakantieperiode veel te halen. In de zomer worden aanzienlijk meer tijdschriften verslonden in vergelijking met andere periodes in het jaar. Als mediabureau zien wij daar enkel de voordelen van in: dit is dé periode voor een paginagrote advertentie of aansprekende branded content.

Niet iedereen verlaat (tegelijkertijd) het land zodra de temperaturen stijgen. Daarom kunnen outdoorcampagnes ook een groot succes zijn in de zomer. Door het aangename weer zijn mensen massaal buiten waardoor ze meer in aanraking komen met outdoor-uitingen. Een van de voordelen van buitencampagnes is dat men er niet makkelijk omheen kan en regelmatig wordt blootgesteld aan de boodschap. Hoe meer exposure, hoe beter de boodschap blijft hangen. En dat is precies wat we willen!

Geen excuses dus om niet te adverteren in de zomer. Bengelmedia Amsterdam verzorgt met veel plezier al jouw media-inkoop. Met ons uitgebreide netwerk in de mediawereld zorgen we er aan de hand van jouw doelstellingen voor dat de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste doelgroep wordt getoond. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen deze zomer?

neem contact op

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases